Zhurmat poshtë pallatit

Anisa

Well-known member
Poshtë shtëpisë sime tek rrugica, luajnë pothuajse gjithmonë fëmijët. Tani është bërë dhe një fushë e vogël që e ka në zotërim dikush dhe aty luajnë futboll edhe djem më të mëdhenj. Por luajnë deri vonë, ora 9 psh dhe zhurmat e fëmijëve dhe të rriturve sidomos tani në verë bëhen akoma më shqetësuese.
Ça sugjerimesh për ta zgjidhur këtë muhabet kemi? Se nga njëra anë nuk dua të bëhem e keqe, por dhe nga ana tjetër nuk durohen.
 

jubei

Well-known member
Zhurmat e fëmijëve që luajnë nuk më duken shqetësuese. Kur ke lokal me daga-duga dhe aaaaaaaaaahahuhahahahua në 12 të natës, ajo po.
 

Anisa

Well-known member
Edhe unë kështu do mendoja po të mos e provoja vet. Fëmijët janë ok, por të rriturit kur luajnë futboll realisht bëhen shumë shqetësues se bërtasin, shajnë, përplasin topin fortë nëpër muret rrethuese.
 
Top