Zbritja e taksave per bizneset e demtuara nga termeti

Zanzibar

Well-known member
Cfare dokumentacionesh duhen per te perfituar nga ulja e taksave si biznes i prekur dhe i demtuar nga termeti?
 

heisenber9

Well-known member
Biznesi duhet të paraqesë pranë Drejtorive Rajonale të Tatimeve:
-listën me përshkrimin e detajuar të mallrave dhe aktiveve të dëmtuara dhe të shkatërruara
-sasia për çdo lloj aktivi të dëmtuar; faturat e blerjes së mallrave të dëmtuara apo dokumentacionin e aktiveve afatgjata të dëmtuara
-raportin e hartuar nga institucionet vlerësuese për shkatërrimin e tokës, ndërtesave dhe makinerive
 
Top