Transferimi nga llogaria e biznesit te ajo personale

jubei

Well-known member
Nqs je person fizik besoj se është OK, nqs je një formë me aksione prap besoj se mundesh por me kushte dhe proçedura, në formë borxhi ndoshta. Nqs pyetja është thjesht si tërheqje fitimesh, nuk lejohet.
 
Top