Taksa e dhurimit të pronës

drenovari

Well-known member
Sipas ligjit te ri nga viti i ardhshem nuk paguhet takse per dhurimin e prones te familjaret, por a vlen kjo per cdo lloj prone (edhe per dyqanet psh) apo vetem per banesat?
 

heisenber9

Well-known member
Jo, deri tani perfitojne nga heqja e takses cdo dhurim pronesie i baneses se pare dhe trojet me vlere deri ne 30 milione leke dhe kjo vlen vetem per familjaret e aferm dmth midis bashkeshorteve apo nga prinderit te femijet. Dyqanet perjashtohen.
 
Top