Software për organizimin e punës në skuadër

rashomon

Well-known member
Çfarë mjetesh përdorni për të organizuar punën në skuadër? Deri tani kam qenë "old school", duke i shkruar detyrat dhe personat që do merreshin me to në një tabelë. Por, kur duhet të iki jashtë shtetit ose kur dikush punon një ditë nga shtëpia, tabela nuk funksionon shumë. Nëse për një projekt punohet në skuadër është e rëndësishme që anëtarët të dinë cilat detyra janë bërë e cilat jo, kur janë afatet, etj.

Ka disa aplikacione që ndihmojnë në manaxhimin e kohës dhe rritjen e produktivitetit si psh Trello, Evernote, Google Keep. Do të më ndihmonit nëse keni përdorur ndonjë mjet software për organizimin e punës dhe çfarë përshtypjeje keni. Sugjerimet të mirëpritura
 

drenovari

Well-known member
Keshtu kam qene edhe une dikur, ndersa tani perdor Trello edhe per gjera personale jashte punes. Me ndihmon shume me organizimin e gjerave, kurse per rritjen e produktivitetit nuk i ndahem kafeines ?
 

name of the rose

Well-known member
Kam përdorur ProofHub kur punoja me të tjerë dhe kishte disa features të dobishëm. Por varet edhe nga fusha ku punon, ka aplikacione specifike për gjëra specifike.
 

stark

Well-known member
Trellon perdor edhe une, por per t'u organizuar vete, jo per te punuar ne skuader. Te ndihmon te organizohesh disi, por nuk mund te thuhet qe ben mrekulli ne rritjen e produktivitetit, sic marketohet. Edhe mjetet qe ofron Google, si Google Drive ose Google Spreadsheets, jane shume te dobishem ne disa fusha, plus qe dhe njerezit i kane disi me te njohur dhe me te aksesueshem.

Do te te keshilloja qe te perdorje keto aplikacionet qe jane falas, sepse nga eksperienca ime nuk ia vlen te paguash per to. Sic thashe, ndihmojne, por nuk eshte se bejne ndonje mrekulli.
 

meri72

Well-known member
Kam perdorur disa aplikacione, por Asana me duket si me i pershtatshmi. Sherben dhe per te organizuar punen ne skuader, por edhe per detyrat e tua personale. Me pelqen qe mund te caktosh afate kohore dhe prioritete. I vetmi problem qe ka eshte fakti qe te dergojne shume email-e dhe te mbushet inbox-i me njoftimet e Asanes. Po pervec kesaj, eshte shume efektiv dhe i thjeshte per t'u perdorur.
 
Top