Social media manager

Ofroj shërbime si manaxher i rrjeteve sociale ku:

1. Zhvilloj, implementoj dhe menaxhoj strategjinë e rrjeteve sociale.
2. Monitoroj, kontrolloj dhe u përgjigjem komenteve të ndjekësve.
3. Menaxhoj bashkëpunimin në rrjetet sociale të biznesit me bizneset e tjera.
4. Postoj rregullisht video/foto, krijoj video/foto origjinale për biznesin.
5. Organizoj fushata dixhitale marketingu dhe analizoj rezultatet e të dhënave të marra nga ato fushata.
6. Përdor praktikat dhe teknologjitë më të mira dhe më të përditësuara.

Më kontaktoni në inbox-in e forumit nëse jeni të interesuar për shërbimeve që ofroj.
 
Top