Smart working

jubei

Well-known member
Sot mora vesh që smart working është të punosh nga shtëpia. Ndihem shumë naiv që mendoja gjithë këtë kohë se kishte të bënte me inteligjencën.

Mëson një gjë të re çdo ditë!

Po ju keni patur momente të tilla kur vutë re se e dinit një gjë komplet gabim?
 

jubei

Well-known member
Në rastin tënd ok, por unë faktikisht e kisha me shaka. Se po flisja me dikë për një punë e më pyeti "po ju punoni me smart working"? Tani s'dija ça të thoja se nuk desha të tingëlloja "jo smart". I thash çfarë është kjo, kur më thotë është të punosh nga shtëpia me orare fleksibël. Bëra një roll eyes :rolleyes: dhe i thash po po e ofrojmë. 😑

Çdo lloj budallallëku sot mund ti fusësh një "smart" përpara dhe tingëllon intelektuale.
 
Top