Sistemi i ri i faturimit

feline

Well-known member
Me sa duket deri ne daten 1 shtator eshte afati per te gjitha sipermarrjet, edhe per bizneset e vogla, per t'u pajisur me certifikaten elektronike dhe me programin e ri qe transmeton shitjet dhe blerjet ne administrate. Tani per certifikaten degjova qe kushton 4000 leke dhe qe blihet vetem te AKSH, por a perfshihet ne kete pagese edhe kostoja e programit apo do paguhet me vete?
 

heisenber9

Well-known member
Vetem certifikata elektronike eshte 4000 leke. Pagesa e programit apo e mirembajtjes nuk dihet ende dhe as se nga cila kompani IT-je do merret si sherbim.
 
Top