Si njoftohen klientet kur mbyllet biznesi?

suits

Member
Kam nje studio ligjore por po mendoj ta mbyll si biznes per te hapur nje tjeter ne te ardhmen e afert. Nuk e di nese duhet te lajmeroj klientet qe kam. Behet fjale thjesht per t'i njoftuar, jo se kam kontrata apo ceshtje financiare te pambyllura me ta. Duke qene se nuk e di fiks se kur do te hapet biznesi tjeter, s'mund t'ju jap nje date te sakte dhe kam frike mos i humb si kliente nese i lajmeroj. Nga ana tjeter, nuk me duket shume etike qe t'ju them biznesi eshte mbyllur ne momentin qe do te me kerkojne. Si me keshilloni?
 

summer vibes

Well-known member
Duhet t'i lajmerosh patjeter, sidomos meqe paske studio ligjore, etika duhet te jete e para. Edhe nese per momentin do te shkojne te bizneset konkurrente, nese kane qene te kenaqur nga sherbimi do te rikthehen si kliente ne biznesin e ri.
 

alkimisti

Well-known member
Njofto klientet besnike qe i ke pasur per nje kohe te gjate. Te tjeret njoftoji kur te te kerkojne ose kur te kesh nje date te sakte per biznesin e ri.
 

name of the rose

Well-known member
Nëse nuk ke një numër shumë të madh klientësh, dërgoju secilit nga një email të personalizuar ku u shpjegon situatën dhe i fton të bashkëpunoni në të ardhmen. Është shumë jo etike t'u thuash që studioja ligjore nuk po vepron më, në momentin që ata të kërkojnë kur kanë hall.
 
Top