Shitja e pajisjeve

oaky

Well-known member
Kam mbyllur biznesin dhe dua te shes pajisjet. Jo vetem per fitimin por dua te liroj dhe ambientet. Ku mund t'i shes brenda nje kohe te shkurter?
 

Bledar

Well-known member
Mund ti shesesh tek Shtepia e Ofertave, e ke te garantuar shitjen, nuk lodhesh as klientet, i shet te gjitha njeheresh. Vetem ndoshta mund ti marrin me cmim pak me te ulet, por besoj se ja vlen per sa kohe mbarone pune menjehere.
 

Anisa

Well-known member
Është për ata që nuk i prish punë aq fitimi sa fakti që duan t'i heqin qafe
Po atë po mendoja dhe unë tani, se duke menduar që ata nuk është se kanë çmime shumë të shtrenjta dhe nga ana tjetër mbajnë kaq përqinde, i bije që shumë pak lekë do marrësh po t'ja shesësh mallrat atyre.
 
Top