Shitja e biznesit

meri72

Well-known member
Kur quhet mashtrim vendosja e cmimit te nje biznesi? A mund t'i caktojme nje cmim sipas deshires apo ka kufizime ligjore?
 

fineco

Member
Përpara vendosjes së çmimit të shitjes së një biznesi duhet marrë parasysh arsyeja se pse po e shesim këtë biznes. Ekonomia e vendit gjithashtu ka një ndikim të madh në çmimin që i vendoset biznesit tuaj, ndaj edhe kosideroret si një faktor kyç ku duhet të bazoheni. Nëse biznesin po e shisni bashkë me asetet atëherë duhet mbledhur edhe e gjithë vlera e aseteve së bashku.

Gjithsesi për më shumë qartësi, këshillimi me një ekspert finance do të ishte i vlefshëm.
 

Piknik te Lana

Well-known member
Është çështje kontrolli, jo çdo shitblerje do kontrollohet. Tani nqs kontrollohesh dhe del që ke blerë 1 milion euro një biznes pa asete që u hap para 4 muajsh, këtu diçka nuk shkon.
 
Top