Ristrukturim i TAP

jubei

Well-known member
Së fundmi është rritur tavani i tatimit mbi të ardhurat personale (TAP) në 40.000 lekë dhe është bërë një ristrukturim. Me sa kam kuptuar nuk është se ndryshon ndonjë gjë e madhe në vlerat përfundimtare, përveç se ndihmohen pak rrogat më të ulëta, dmth. aty te niveli i rrogës minimale.

Pyetja është a ka ndonjë kuptim kjo gjë apo po na lodhin trutë kot me ristrukturime?
 

Elton

Member
E bejne per politik qe meqe ne kete periudhe u rriten te gjitha cmimet, te thote shteti shiko se dhe ne ju kemi rritur rrogat. Gjasme po ndihmon popullin ne kete periudhe krize.
 

jubei

Well-known member
Po kjo është planifikuar që vjet nëse nuk gabohem, nuk besoj se e kanë parashikuar luftën te PS.
 

Besion

New member
Së fundmi është rritur tavani i tatimit mbi të ardhurat personale (TAP) në 40.000 lekë dhe është bërë një ristrukturim. Me sa kam kuptuar nuk është se ndryshon ndonjë gjë e madhe në vlerat përfundimtare, përveç se ndihmohen pak rrogat më të ulëta, dmth. aty te niveli i rrogës minimale.

Pyetja është a ka ndonjë kuptim kjo gjë apo po na lodhin trutë kot me ristrukturime?
Eshte ulur Tap po jan rritur sigurimet.Aty aty del pak a shume
 
Top