Restorante në Tiranë. Ide për të organizuar darkën e fundvitit me stafin e punës.

E di që jam pak me vonesë për të pyetur, por më duhet një restorant këtu në Tiranë, për nxjerr stafin për darkën e viti të ri.
Më pëlqen një vend i qetë dhe të ketë ushqim të mirë, por të mos jetë shuumë i kushtueshëm.
 
Top