Punë jashtë vendit

Biznesi ku jam e punësuar më ofroi mundësinë për të punuar për rreth 1 vit në Gjermani me një grup të tyren andej. Kjo në fakt është një mundësi shumë e mirë dhe jam shumë e emocionuar. Paga do të mbetet njësoj, por kompania do të mbulojë shpenzimet për akomodimin dhe biletat e aeroplanit sa herë të më duhet të kthehem.

Doja të dija a keni pasur eksperienca të tilla? Si kanë qenë për ju?
 

jubei

Well-known member
Je e emocionuar që do shkosh në Gjermani? :LOL: Pra nuk do fitosh asgjë më tepër përveç se do banosh diku me asfalt më cilësor se këtu. Nga buron ky emocion?
 

Unknown

Member
Je e emocionuar që do shkosh në Gjermani? :LOL: Pra nuk do fitosh asgjë më tepër përveç se do banosh diku me asfalt më cilësor se këtu. Nga buron ky emocion?
1: nje pjese e mire e te ikurve gjejne nje forme ose kompani tjeter per te ndejtur
2: nje person qe ka punuar ne bashkimin evropian ka me teper lehtësi per punesim ne te ardhmen ne eu
3: asfalt me i mire, transport, kulture, zhvillim
4: si kap tv kanalet shqiptare, clirohet nga gjerat gri dhe stresuese se politikes ketu (hope sble digitalb).
5: CV me e pasur dhe eksperienca me e mire per te ardhmen (nese ndërron kompani brenda pao jasht shtetit).

@Arbana suksese!
 
1: nje pjese e mire e te ikurve gjejne nje forme ose kompani tjeter per te ndejtur
2: nje person qe ka punuar ne bashkimin evropian ka me teper lehtësi per punesim ne te ardhmen ne eu
3: asfalt me i mire, transport, kulture, zhvillim
4: si kap tv kanalet shqiptare, clirohet nga gjerat gri dhe stresuese se politikes ketu (hope sble digitalb).
5: CV me e pasur dhe eksperienca me e mire per te ardhmen (nese ndërron kompani brenda pao jasht shtetit).

@Arbana suksese!
Faleminderit!
 

Sihana

Member
Biznesi ku jam e punësuar më ofroi mundësinë për të punuar për rreth 1 vit në Gjermani me një grup të tyren andej. Kjo në fakt është një mundësi shumë e mirë dhe jam shumë e emocionuar. Paga do të mbetet njësoj, por kompania do të mbulojë shpenzimet për akomodimin dhe biletat e aeroplanit sa herë të më duhet të kthehem.

Doja të dija a keni pasur eksperienca të tilla? Si kanë qenë për ju?
Mendoj se eshte nje ide e mire edhe e vlefshme nese nuk keni angazhime familjare qe e veshtiresojne vendimin tuaj. Suksese.
 
Top