Platforma për SEO

Dhurata

Well-known member
Bëra një kërkim në internet dhe siç e dimë të gjithë Google të jep aq shumë informacione sa nuk mund të veçoja cili prej tyre ishte më i sakti dhe i duhuri për biznesin tim.

Sipas jush, cila mendoni se është platforma më e mirë për SEO për tu përdorur?
 
Dhe une per SEO do te te sugjeroja tools si ahrefs ose SpyFu.
Ne kompanine ku jam punesuar mesa shoh perdorin ahrefs dhe ne i kushtojme shume rendesi SEO, kurse ne lidhje me SpyFu nuk kam njohuri, por kam degjuar se eshte si mjaft te vleresuar per SEO.
 
Top