Platforma online per manaxhimin e rrjeteve sociale

alkimisti

Well-known member
Kur keshilloni te perdoren platforma online per te manaxhuar postimet ne rrjetet sociale? Vete nuk i kam perdorur sepse nuk me jane dukur qe sjellin dobi te madhe, por degjoj gjithmone e me teper qe keto platforma ndihmojne ne manaxhimin e postimeve. Nga eksperienca juaj, a ia vlen t'i perdoresh dhe cilen do te sugjeronit?
 

CoCo

Well-known member
Shumica e tyre jane me pagese dhe ia vlejne nese marketingu ne media sociale eshte puna specifike me te cilen merrresh. Nese ke vetem mediat sociale te nje kompanie te vetme, nuk eshte se do te te ndihmojne shume, por nese ke disa kompani qe po manaxhon, atehere ia vlejne.

Kam perdorur vetem Hootsuite per nje muaj si free trial, por gjykova qe nuk ia vlente te paguaja cdo muaj per te dhe nuk e bleva si sherbim.
 

ervis

Well-known member
Kur te behen shume rrjete sociale per te manaxhuar, vjen nevoja per platforma qe te ndihmojne. Problemi kryesor eshte fakti qe jane me pagese, keshtu qe bej nje llogaritje te buxhetit qe parashikon te shpenzosh dhe vendos ne varesi te tij.

Kam perdorur 2-3 nga keto platforma me perpara dhe mbaj mend qe Buffer ishte si me i pershtatshem, si dhe eshte nje nder me te perdorurit.
 

$hrek

Well-known member
Nuk eshte e thene te manaxhosh disa kompani, qe t'ia vlejne per t'i perdorur. Mund te ndodhe qe te kesh nje kompani te vetme, por qe duhet t'i skedulosh postimet. Ne keto raste ia vlen t'i perdoresh, por gjithmone nese ta lejon buxheti. Gjithashtu, ofrojne edhe mundesi per te analizuar statistika te ndryshme, qe te lejojne te shohesh cfare ecen dhe cfare nuk ecen ne nje rrjet social te caktuar.

Buffer-i me pelqen dhe mua, por mire eshte te shohesh tarifat e disa platformave kryesore dhe te zgjedhesh ate qe i pershtatet buxhetit. Pothuajse te gjitha ofrojne free trial, keshtu qe mund edhe te provosh disa paralelisht per nje muaj dhe te zgjedhesh.
 
Top