Ndryshimi i adreses se email-it

summer vibes

Well-known member
A me humbet llogaria nese ndryshoj adresen e email-it? A duhet te hap nje llogari te re ne forum me email-in e ri?
 

person fizik

Moderator
Anëtar stafi
Jo, nuk ka nevojë për një llogari të re nëse doni të ndryshoni adresën e email-it. Mjafton të shkoni në Të dhënat e llogarisë -> Email dhe të klikoni butonin Ndrysho. Vendosni email-in e ri dhe do të merrni një email konfirmimi në adresën e re të email-it. Kontrolloni email-in tuaj të ri për ta konfirmuar dhe mund të vazhdoni të përdorni të njëjtën llogari në forum. Postimet tuaja dhe asgjë tjetër nuk do të humbasë.
 
Top