Materiale printimi

dr. dollari

Active member
Nga ku bleni materiale printimi si boje ose letra? I perdor disi ne volum dhe mendoj se mos ka ndonje vend ketu qe i shet lire? Kam provuar disa dyqane madje edhe online, por me thene te verteten pertoj tanime te merrem me kete pune, do doja nqs ekziston nje biznes qe te vije psh te me sjelli ato qe dua te dyqani, edhe ne volum te vogel. Ne fund te fundit nje boje ben 100 euro keshtu qe edhe pse e vogel si send, nuk eshte e vogel si vlere.

Printerat i kam Lexmark dhe Brother meqe ra fjala, dhe do doja bojra jo origjinale, por qe duhet pa diskutim te punojne mire.
 
Top