Masat për mbrojtjen nga Koronavirusi në mjediset e punës

rashomon

Well-known member
Për ato biznese që lejohen të funksionojnë, çfarë masash keni marrë për të parandaluar përhapjen e koronavirusit në mjediset e punës?
 

meri72

Well-known member
Masat e ruajtjes se higjenes kryesisht, dmth perdorimi i alkoolit, larja e shpeshte e duarve. Gjithashtu kemi perdorur maska dhe doreza kur kemi patur te bejme me kliente te ndryshem. Dhe ne fund te cdo dite pune, ambienti i punes dezinfektohet.
 
Shumica e kompanive i kanë dërguar në shtëpi punonjësit që mund të punojnë nga shtëpia, në mënyrë që të tjerët të rrinë më larg njëri-tjetrit. Sa për klientët, nxiten që të mos vijnë në ambientet e punës nëse nuk është urgjente apo nëse është një shërbim që mund të merret edhe online. Dmth ideja është që përveç masave të higjenës, të ketë sa më pak njerëz në mjediset e punës.
 
Top