Marrja e referencave

Zanzibar

Well-known member
Kam aplikuar ne nje pune ku kerkojne nje liste referencash dhe per fat te keq marredheniet me eprorin e meparshem nuk i kam aq te mira, ndaj nuk mund te mbeshtetem tek ai ne rast se e kontaktojne. A ka problem nese perdor ndonje ish-koleg apo duket joprofesionale?
 

rashomon

Well-known member
Nëse mund të mbështetesh te kolegu, nuk më duket se ka ndonjë problem. Mirë është që referencat t'i japë dikush që është sa më lart në detyrë, por në pamundësi të tyre mund të vësh edhe ndonjë ish koleg.
 

drenovari

Well-known member
Nuk ka agje te keqe nese perdor koleget, ose edhe profesoret qe ke patur ne shkolle te larte apo reference nga ndonje pune vullnetare qe mund te kesh bere.
 

madrigal

Active member
E mira do ishte të kishe kërkuar një letër reference para se të ishe larguar dhe nuk do ta kishe këtë problem tani. Ka shumë vende që kërkojnë referenca dhe të hyn në punë, ndaj kije parasysh tjetër herë.
 
Top