Marketing online

ervin89

Active member
Cila mendoni është metoda më e mirë online për reklamimin e biznesit? A janë më efektive se reklamat në TV?
 

Zanzibar

Well-known member
Kuptohet që varet shumë nga lloji i biznesit, nëse është më mirë marketingu online apo jo. Reklamimi në Facebook apo Instagram mund të jetë me dobi, por duhet bërë kujdes të ketë vazhdimisht postime dhe me interes, por as të teprohet.
 

heisenber9

Well-known member
Nëse ke website për biznesin, optimizimi me SEO është mënyra më e mirë për të rritur trafikun e faqes.
 

lotus17

Active member
Kjo është në varësi të segmentit të tregut që ju doni të arrini. Nqs është një grupmoshë e re do të ishte më mirë reklamimi online se ai në TV.
 

alkimisti

Well-known member
Reklamat ne TV jane te shtrenjta, ndersa marketingu online mund te behet me shume pak shpenzime nqs di si ta besh. Mos u perqendroni vetem ne Facebook dhe Instagram, sepse ka dhe rrjete te tjera sociale shume te dobishme si LinkedIn dhe Twitter, ose per disa biznese specifike Youtube dhe Pinterest mund te jene shume here me fitimprurese, madje dhe forumet si ky. Une personalisht mendoj se e ardhmja e marketingut eshte marketingu online
 

Zanzibar

Well-known member
Reklamat ne TV jane te shtrenjta, ndersa marketingu online mund te behet me shume pak shpenzime nqs di si ta besh. Mos u perqendroni vetem ne Facebook dhe Instagram, sepse ka dhe rrjete te tjera sociale shume te dobishme si LinkedIn dhe Twitter, ose per disa biznese specifike Youtube dhe Pinterest mund te jene shume here me fitimprurese, madje dhe forumet si ky. Une personalisht mendoj se e ardhmja e marketingut eshte marketingu online
Rrjete sociale ka pafund, por disa njihen pak te ne.
 

CoCo

Well-known member
Rrjete sociale ka pafund, por disa njihen pak te ne.
Shqiptaret vetem fb dhe instagram dine, pse te harxhosh energji me te tjera. E them nga eksperienca sepse dikur postoja ne shume rrjete sociale per te reklamuar biznesin dhe gjysma e atyre ishin energji te cuara dem se askush nuk i shihte
 

Zanzibar

Well-known member
Mbase nuk kanë në dorë ekonominë ama trendet po. Nëse ke marrë vëmendjen e tyre, ia ke dalë të reklamohesh si duhet.
 
Top