Lufta Ukrainë - Rusi

jubei

Well-known member
Shof që të gjithë paskemi qënë tepër të zënë me punë për t'u marrë me këtë çështje! Për luftën s'ka nevojë për komente besoj jemi të gjithë me një zë.

Tani për sa i përket si na ndikon ne kjo, dhe veçanërisht ato sipërmarrje që punojnë me klientë të huaj, kam vënë re që leku ka rënë goxha që nga fillimi i luftës në krahasim me të gjitha monedhat kryesore. Me sa duket është moment i mirë për të mbledhur monedha të huaja?
 
Top