Kur duhet ndryshuar design i nje website?

feline

Well-known member
Faqja e biznesit tim eshte krijuar para dy vitesh dhe qe atehere jane bere aty vetem disa ndryshime te vogla, nderkohe qe biznesi ka ecur. Nuk kam patur ankesa deri tani, por mendoj se ka ardhur koha t'i bej nje ndryshim. Nuk e di sa e keshillueshme ose e zakonshme mund te jete ky ndryshim per website te tjere. Si mendoni?
 

Zanzibar

Well-known member
Nese eshte i mire-organizuar dhe me te ke terhequr audiencen e duhur, e pelqejne, nuk kane veshtiresi per ta hapur apo per ta perdorur, atehere gjerat shkojne mire. Do thoja ta ndryshoje nese eshte outdated, perndryshe mund te mjaftohesh me ndonje ndyshim te vogel.
 

krista

Well-known member
Nese ke bere ndryshime qe do t'i pasqyrosh edhe ne website atehere ia vlen, por nese nuk ke bere ndonje ndryshim te madh ndoshta nuk eshte e nevojshme t'i hysh asaj pune
 

Waldo

Well-known member
Njerezit e pelqejne dhe jane mesuar me te, por nje website te ri mund ta pelqenin akoma me shume nese behet si duhet.
 
Top