Ku publikohen ne menyre zyrtare vendimet e qeverise mbi koronavirus?

Elis Regina

Active member
Po ndjek vazhdimisht lajmet qe dalin per masat qe do merren per bizneset nga fb i Rames dhe portalet, por nuk po kuptoj ku publikohen vendimet zyrtare. Cdo gje qe lexoj per gjendjen aktuale eshte e papercaktuar qarte.

Thuhet qe do ndihmohen bizneset, por cila kategori, cilat jane kriteret. Ka ndonje gje konkrete per ndihmat ekonomike apo jane propaganda politike ne fb?!
 

oaky

Well-known member
Keto faqet zyrtare shumicen e kohes nuk funksionojne, por edhe atehere kur arrijne te hapen njoftimet nuk jane te qarta.
 
Keto faqet zyrtare shumicen e kohes nuk funksionojne, por edhe atehere kur arrijne te hapen njoftimet nuk jane te qarta.
E vërtetë, por janë i vetmi burim ku mund të marrësh informacion zyrtar. Për pjesën e paqartësisë mund t'ju ndihmojnë konsulentët financiar apo ligjor, ata e kanë më të lehtë interpretimin e vendimeve. Mund të më shkruani për çdo pyetje që keni 🙂
 
Top