"Kompanitë shqiptare nisin të sjellin punëtorë afrikanë"

heisenber9

Well-known member
Në këtë artikull flitet që ka një orientim të kompanive shqiptare për të punësuar nga jashtë vendit. Nuk e di sa të huaj mund të jenë të punësuar aktualisht këtu, por nuk mendoj se janë aq sa të flasim për 'orientim', por edhe nëse është ashtu nuk shoh asgjë të keqe që të kemi punëtorë nga vende të tjera. Përkundrazi është e nevojshme në situatën që jemi.
https://euronews.al/al/aktualitet/2020/02/28/pushtimi-i-tregut-te-punes-kompanite-shqiptare-fillojne-te-sjellin-punetore-afrikane
 

drenovari

Well-known member
E verteta eshte qe gjithe Ballkani po zbrazet. Shqiperia nuk eshte as ne vendet e para me papunesi me te larte dhe perseri po shohim sa eshte rritur emigracioni. Normalisht qe dikush do t'i marre ato vende pune qe nuk duam t'i bejme ne.
 
Top