Kërkimi për ambjente biznesi/zyra me qera

feline

Well-known member
Përshëndetje, doja të dija sipas jush cila është metoda më e mirë për të kërkuar mjedise pune dhe biznesi me qera ose në shitje. Mund të gjesh vërtet gjithçka online apo thjesht pyesni në zonën që jeni të interesuar dhe çfarë përqindje nga fitimet mendoni se është e arsyeshme të shkojë për qeranë e biznesit?
 

Waldo

Well-known member
Online mund te gjesh vertet gjithcka, nuk eshte nevoja te pyesesh njerezit verdalle me radhe. Per mendimin tim qeraja nuk duhet te shkoje me shume se 20-25% e te ardhurave mujore, por varet edhe nga zona dhe lloji i biznesit.
 

oaky

Well-known member
Nuk t'i keshilloj keto agjensite imobiliare se i kane cmimet ne qiell, duke qene se duhet te nxjerrin dhe perfitimin e vet. Pyet me mire ne zonen ku je i interesuar dhe bisedo drejtperdrejt me pronarin.
 

VB

Active member
Nuk t'i keshilloj keto agjensite imobiliare se i kane cmimet ne qiell, duke qene se duhet te nxjerrin dhe perfitimin e vet. Pyet me mire ne zonen ku je i interesuar dhe bisedo drejtperdrejt me pronarin.
Agjensite mund te kene tarife sherbimi vertet, por te zgjidhin pune ama. Sidomos kur ke biznes dhe nuk ke kohe te flasesh me lloj-lloj njerezish derisa te gjesh variantin me te mire. Per mendimin tim ia vlen nje investim i vogel, aq me teper kur e ke me nxitimi per te gjetur nje ambient.
 
Top