Hapje Nipti per profesion te lire

Unico90

New member
Pershendetje doja te kerkoja nga ju proceduren e hapjes se nje NIPT -i si profesion i lire . Ndonje mund te me thote procedurat dhe kostot . Faleminderit paraprakisht .
 
Top