Firma qe kam vene nuk shfaqet

alkimisti

Well-known member
Teskti qe kam vene te Firma nuk shfaqet askund. Tekstin e shtova te Llogaria juaj -> Firma, po nuk po me funksionon edhe pse i dhashe Ruaj disa here. Po bej ndonje gje gabim apo ka ndonje menyre tjeter?
 

person fizik

Moderator
Anëtar stafi
Shkoni te Preferencat -> Opsionet e përmbajtjes dhe klikoni te kutia bosh përbri "Shfaq firmën e njerëzve bashkë me mesazhet e tyre.".
Firma juaj apo e anëtarëve të tjerë nuk është e dallueshme nëse ky opsion nuk është i aktivizuar. Nuk keni bërë ndonjë gabim sepse mua, që e kam opsionin aktiv, më del firma juaj.
 
Top