Financimi factoring

Enea

New member
Pershendetje,

Ka dikush informacion me te sakte per sa i perket menyres se financimit factoring? Pra cilat jane shoqerite te cilat ofrojne kete menyre financimi, cilat jane komosionet?
 

jubei

Well-known member
Përshëndetje, nuk jam ekspert por me sa di në këtë skemë ka rëndësi sa është shuma e pa paguar, pra në bazë së shumës do marrësh një ofertë financiare. Pastaj ka të bëjë edhe lloji i biznesit dhe kush e ka borxhin.

Nuk njoh njëri që e bën këtë këtu në Shqipëri, megjithatë edhe nuk jam interesuar ndonjëherë!
 

meri72

Well-known member
Është edhe Tirana Factoring & Lease dhe Omnifactor që merren me faktoringun. Për komisionet besoj se duhet të interesohesh në kompanitë përkatëse, pasi në përgjithësi çdo kompani ka normat e veta.
 
Top