Fiksja e zjarrit ne ambjentin e punes

Elton

Member
Kam pare qe shume biznese mbajne nga keto fikset e zjarrit ne ambjentet e tyre. Doja te dija nese mbajtja e tyre eshte e detyrueshme me ligj, apo thjesht e mbajne per tu mbrojtur ne rast rreziku?
 
Çdo ambient duhet të ketë fikse zjarri, të cilat duhet të mbahen në gjëndje të mirë funksionimi. Në varësi të sipërfaqes përcaktohet dhe sa të madhe duhet ta kesh, ose dhe sa të duhen gjithsej.
Gjithësesi edhe po të mos ishte detyrim ligjor mendoj që të gjithën duhet ta kenë, për tu mbrojtur për veten e tyre.
 

Elton

Member
Shkova e bleva, shume faleminderit juve. Ai shitesi me tha qe cdo vit duhet te shkoj tek ai sepse duhet kolauduar. Me kete te fundit u cudita ne fakt, nuk e dija qe paska kolaudim per fikset e zjarrit. Thoni se mund te ma ka thene per interesat e veta?
 
Top