Event per sipermarreset

Per te gjithe vajzat sipermarrese dhe kedo qe do te jete pjese e sipermarrjes, Women Founders Network Albania po organizon Soirée-n e dyte "Spring Soirée". Nje event network-u me sipermarrese te tjera ku do te kete cocktaile nga Lunaria dhe embelsira nga Kikiliciouss. Muzika do te perzgjidhet nga Lura.
Per te gjithe te interesuarat, mund te shkruani ne faqen e Women Founders Network Albania. Shihemi neser ne oren 18:00 tek Lunaria tek Kalaja e Tiranes.
Cmimi i biletes: 2000 ALL.

 
Top