Event: Getting access to the German and Japanese market nga Jane Uzunovski(Swiss EP Albania)

Per te gjithe sipermarresit qe duan te dine me shume rreth aksesit ne tregun gjerman dhe japonez, ky event eshte i duhuri.
Jane Uzunovski eshte bashke-themeluesi dhe CEO i Basicmath Europe, kompania qe mundeson lidhjen mes tregut europian dhe atij aziatik.
Klikoni linkun per tu regjistuar!
Data e eventit: 27 Prill, ora 17:30.
Linku:
 
Top