Emri i domain

Donald

Well-known member
Po mendoj te hap website per biznesin tim dhe mendoj qe emri te permbaje 21 karaktere.
A eshte kjo gjatesi e duhur apo ka kufizime?
A perben problem per SEO?
 

Poshnjari

Member
Po mendoj te hap website per biznesin tim dhe mendoj qe emri te permbaje 21 karaktere.
A eshte kjo gjatesi e duhur apo ka kufizime?
A perben problem per SEO?
21 karaktere eshte teper e gjate. Nuk sugjerohet as per SEO as per tu mbajtur mend edhe pse mund te jete fasulememishdhepilafmeqofte. Lexo ketu disa gjera per seo, i ne edhe ne shqip.
 

Anisa

Well-known member
Unë besoj se ngatërrohem me ta lexuar një emër kaq të gjatë. Dmth do trashem që aty, pa e parë fare faqen.
 
Top