Ecuria e shifrave te mbylljes se bizneseve nga Coronavirusi ne Shqiperi?

Elis Regina

Active member
Besoj se per shkak te krizes ekonomike qe eshte krijuar nga Koronaviruesi, shume biznese duhet te jene duke falementuar.
A ka njeri informacion zyrtar se sa bizense po mbyen ne Shqiperi, dhe cila kategori biznesesh jane prekur me shume nga kriza ekonomike? Gjithashtu do më interesote të dija edhe një ndarje të bizneseve në Tiranë dhe bizneseve në rrethe.

Ky informacion me duhet per nje studim tregu qe po perpiqem te pregatis, prandaj do me interesonin edhe referencat, nese nuk eshte thjesht opinioni juaj.
 
Top