dokumenti i vleresimit dhe parandalimit te rrezikut per punen me ekrane te sheshta

Raja

New member
Hi, kush me ndihmone me nje info si dhe kush mundet ta hartoje nje dokument te vleresimit dhe parandalimit te rrezikut per punen me ekran shfaqes. Punedhenesi apo nje jurist? Me ndihmon njeri pls me ndonje template ?
 

Anisa

Well-known member
Hi Raja, mirëserdhe në form :)
Me sa kam dëgjuar këtë dokument mund ta bëj punëdhënësi, por ose duhet të ngrejë një grup me persona përgjegjës për sigurinë në punë, ose duhet të kontraktojë një shërbim të specializuar nga jashtë. Pra punëdhënësi i vetëm nuk e bënë dot.
 

jubei

Well-known member
Ndoshta duhet thjesht dikush me kompetenca që të hedhë firmën mbi këtë gjë.
 
Top