Dennis Kibirev, sipermarres ne rezidence i cili mund t'ju ndihmoje me shitjen dhe marketingun.

Pershendetje :)

Swiss EP Albania ka sjelle prane zyrave te saja, nje sipermarres ne rezidence(entrepreneur in residence) pergjate muajit Maj.
Dennis Kibirev mund t'ju vije ne ndihme per shitjet dhe marketingun, ndaj nese deshironi te kryeni nje ore mentorimi me te, per date 28 Maj( e premte), mund te me shkruani ne email enxhi.dyrmishi@swisscontact.org.
Gjithashtu Dennis do mbaje 3 workshope per Growth Engineering ku workshopi i pare do te mbahet diten e merkure, date 19 maj tek Coolab Tirana. Mentorimet dhe workshopet jane pa pagese.

Dite te mbare dhe shpresoj qe mund t'ju vije ne ndihme sado pak :)
 
Top