Demshperblimi nga kompanite e sigurimit

ervin89

Active member
Cfare duhet te bej nese nuk jam dakord me agjencine time te sigurimit lidhur me demshperblimin? Nese e percjell si ankese sa mundesi ka te zgjidhet?
 

heisenber9

Well-known member
Për këtë punë është Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare amf.gov.al, por se si do zgjidhet varet nga problemi që ke. Ti u paraqet shqetesimin dhe ata ndjekin procesin derisa t'i jepet zgjidhja përfundimtare.
 
Top