Cili/a është sipërmarrësi/ja që ju inspiron më tepër?

Dhurata

Well-known member
Unë e pash idenë e biznesit tënd për kuriozitet dhe nëse ti e sjell në mënyrë të veçantë, nëse je kreative dhe inovatore do kesh sukses menjëherë dhe nuk ke pse pret vite. Po e pe keq pastaj zgjidh rrugën e lehtë aty është nuk e humbet kurrë fuqinë 😂
Po dhe kështu do të jem dhe unë pjesë e 100% të shqiptarëve që zgjedhin atë rrugë :giggle:
 
Top