Cfare t'i dhurosh shefes?

meri72

Well-known member
Kemi organizuar ne zyre nje Secret Santa dhe me ka qelluar shefja per t'i bere nje dhurate. Nuk e njoh shume, sepse kam pak kohe qe kam filluar pune, por dua te le nje pershtypje te mire. Eshte rreth te dyzetat, por nuk kam informacion nese ka ndonje hobi apo interes te vecante. Do te doja nje dhurate jo shume personale (jo veshje apo make up per shembull), sepse eshte njeri serioz qe mban distance me punonjesit, por gjithashtu duhet te jete dicka qe tregon qe kam menduar per ta zgjedhur. Nuk duhet te kushtoje shume, duke qene se supozohet te jete nje dhurate simbolike.

Cfare idesh me keshilloni?
 

CoCo

Well-known member
Veshjet as une nuk do te t'i keshilloja, por ndonje aksesor, si per shembull shall apo doreza, do te ishte nje ide e mire. Pavaresisht se nuk e njeh shume mire, stilin e veshjes ia njeh sepse e shikon perdite, keshtu qe e ke me te lehte t'i gjesh dicka qe t'i pershtatet.
 

krista

Well-known member
Mendoj qe aksesoret per zyren apo nje shporte tipike Krishtlindjesh jane dhurata neutrale me te cilat mund te besh figure te mire.
 

name of the rose

Well-known member
Mendoj qe aksesoret per zyren apo nje shporte tipike Krishtlindjesh jane dhurata neutrale me te cilat mund te besh figure te mire.
Këto janë ide shumë të zakonshme, që ndoshta janë si më zgjedhje e sigurt, por edhe duken sikur i ke lënë për moment të fundit dhe nuk e ke menduar shumë.

Them se një libër nuk dështon kurrë. Duke qenë se nuk e njeh, nuk do të të sugjeroja romane, sepse varet çfarë shijesh ka, por ndoshta një biografi e dikujt që është i rëndësishëm në fushën tuaj të biznesit. Natyrisht, edhe klasikët e letërsisë janë gjithmonë një ide e mirë.
 

rashomon

Well-known member
Këto janë ide shumë të zakonshme, që ndoshta janë si më zgjedhje e sigurt, por edhe duken sikur i ke lënë për moment të fundit dhe nuk e ke menduar shumë.

Them se një libër nuk dështon kurrë. Duke qenë se nuk e njeh, nuk do të të sugjeroja romane, sepse varet çfarë shijesh ka, por ndoshta një biografi e dikujt që është i rëndësishëm në fushën tuaj të biznesit. Natyrisht, edhe klasikët e letërsisë janë gjithmonë një ide e mirë.
Nëse vendos për libër, një Gift Card nga një faqe librash online është akoma më mirë sepse mund të zgjedhë vetë çfarë të dojë. Edhe kjo duket si një dhuratë për t'i rënë shkurt, por librat janë zgjedhje e vështirë kur nuk e njeh mirë personin dhe duhet marrë parasysh fakti që mund t'i blesh diçka që e ka.
 

Dhurata

Well-known member
Unë në një situatë të tillë i kam blerë një bllok bashkë me një stilolaps mjaft profesional. Besoj është një dhuratë e zakonshme, por që të shpëton nga këto situata pak të sikletshme
 
Top