Cfare mendimi keni per manaxhimin e situates deri tani?

Genti

Member
Ate kam bere pardje vajta ne qkb dhe verifikova kodin qe me kishin rregjistruar bera nje korrigjim dhe vajta ne tatime. Ose duhet qe te ndryshoje me vendim asambleje llojin e aktivitetit dhe te le vetem ate qe kryej aktualish aktualisht *(pije alkoolike) e te shtoje me vone ato qe planifikoje te tregtoje ose te pres nje verifikim ne terren nga tatim taxat.
 

dr. dollari

Active member
Mire ke bere. Mbaji gjerat sa me te thjeshta dhe mos le hapesire per interpretime. Me paralelizem futbolli, behet perplasje brenda zones, dhe nje albiter e jep penallti, ndersa nje tjeter nuk do ta jepte. Por mbrojtesi nuk duhet ta vente veten ne ate situate qe te gjykohej.
 
Top