Biznese për bashkëpunim

Dhurata

Well-known member
Jam në kërkim të bizneseve për të bashkëpunuar B2B, por nuk jam e sigurt si të veproj. A ka ndonjë aplikacion apo faqe në web që më mundëson gjetjen e bizneseve të interesuara për të bashkëpunuar?
 
Mendoj që fillimisht duhet ta kesh të qartë çfarë lloj biznesi do të bashkëpunosh, çfarë do ju ofrosh dhe më pas komuniko me ta për tu shprehur dëshirën për bashkëpunim të shoqëruar me mundësitë që do u jap të dy palëve kjo lidhje.
 

Dhurata

Well-known member
Mendoj që fillimisht duhet ta kesh të qartë çfarë lloj biznesi do të bashkëpunosh, çfarë do ju ofrosh dhe më pas komuniko me ta për tu shprehur dëshirën për bashkëpunim të shoqëruar me mundësitë që do u jap të dy palëve kjo lidhje.
Unë e kam të qartë llojin e biznesit që dua të bashkëpunoj por ku mund ta gjej është çështja
 

VB

Active member
Nese e ke te qarte llojin e biznesit, nuk eshte shume e veshtire t'i gjesh dhe t'i kontaktosh, se aq biznese ka Shqiperia. Nuk eshte se do te kesh mijera biznese ne nje fushe te caktuar. Futu te QKB, kontrollo per kategorine qe do dhe merru numrat e kontaktit.

Nuk e ke sqaruar cfare bashkepunimi po kerkon, por nese eshte nje gje specifike dhe e kerkuar, mund te kete nxjerre dikush qe eshte i interesuar ndonje njoftim ne keto portalet e njoftimeve apo ne media sociale.

Gjithashtu, nxirr ti vete ndonje njoftim oferte per bashkepunim, qe te te kontaktojne vete.
 
Top