Avantazhet dhe disavantazhet e webinar-eve

Sot, duke qenë se shumë po punojnë ende nga shtëpia është gjetur si zgjidhje organizimi i webinare-ve ose prezantimeve që zhvillohen në internet, duke u lejuar pjesëmarrësve në vende të ndryshme të shohin dhe të dëgjojnë prezantime të ndryshme.

Cilat janë disa prej avantazheve dhe disavantazheve të webinar-eve? A keni organizuar ndonjë të tillë?
 

stark

Well-known member
Si krijues i webinare-ve, avantazhi kryesor eshte fakti qe permbajtjen e tyre mund ta riperdoresh. Pasi ke bere nje webinar, mund te besh shume postime ne social media per te njejten teme, mund te shkruash lehtesisht nje artikull blogu me informacionet qe ke perdorur ne webinar, etj. Disavantazh eshte fakti qe te merr shume kohe per ta realizuar, dhe duhet ta llogarisesh a ia vlen koha e harxhuar.

Si shikues i webinare-ve, avantazh eshte marrja lehtesisht e inormacionit per tema te reja dhe disavantazh eshte perseri koha. Ka webinare qe propagandohen si informacione qe do te te ndryshojne jeten, por qe ne te vertete jane dy ore te cuara dem.
 

alkimisti

Well-known member
Nese per temen tende ka interes, ka platforma ku mund ta shesesh per te marre fitime. Dhe per punonjesit qe punojne nga shtepia eshte nje menyre e mire angazhimi. Gjithsesi, per ta bere te suksesshem, te duhet t'i kushtosh shume kohe.
 
Top