Aplikacione per krijimin e reklamave

drenovari

Well-known member
Po perpiqem te gjej nje video editor te pershatshem per te provuar te bej vete reklama ne formen e videove ose fotove. Nuk ka rendesi me ose pa pagese, por nese keni degjuar ose provuar vete ndonje, do doja disa sugjerime.
 

Zanzibar

Well-known member
Nuk kam shume eksperience me te, por Promo eshte nje nga me te njohurit dhe ka shume template interesante me te cilat mund te punosh.
 

Waldo

Well-known member
Provo Animoto ose InVideo. Jane programe te thjeshta qe nuk kerkojne shume pervoje dhe nuk kane nevoje per t'u studiuar shume, gje qe ta lehteson goxha punen.
 
Top