Anonymous Albania sulmon faqen e Akep-it

Drishti

Well-known member
Organizata e hacker-ave Anonymous Albania ka bllokuar faqet e AKEP dhe AMA, ne forme proteste per mbylljen e portaleve online. A mendoni se jetojme tashme ne nje kohe te frikshme kur disa organizata jane me te fuqishme se institucionet apo eshte nje forme rebelimi qe i duhet shoqerise ne keto momente?
 

Zanzibar

Well-known member
Eshte kohe e frikshme kur interesat e publikut mbrohen nga nje organizate e tille e jo nga shteti te cilit i paguajme taksa. Asnjera pale nuk eshte me e mire se tjetra per mendimin tim, por te pakten ne kete rast duhej nje forme e tille rebelimi.
 

Piknik te Lana

Well-known member
Fatkeqsisht këto faqet dhe shërbimet publike drejtohen nga amatorë, ndaj çdo gjë është e mundur. Ka faqe që janë nën sulm çdo sekond dhe s'i gjen gjë.
 

$hrek

Active member
Per te ardhur keq qe shteti nuk ka profesioniste per te mbrojtur faqe te rendesishme zyrtare. Keshtu eshte kur punesohen kusherinj dhe miq, dhe jo njerez te afte. Vetem per kete fakt, them se eshte mire qe ndodhi, qe te zene mend dhe t'i mbrojne me mire.
 
Top