A jane mbyllur levizjet me Italine edhe per mallrat?

oaky

Well-known member
Linjat ajrore te udhetimit me Italine jane mbyllur, gjithashtu jane ndaluar dhe tragetet. Ky urdher i ndalimit ka te beje vetem me transportin e udhetareve apo vlen dhe per transportin e mallrave?
 

meri72

Well-known member
Sipas nje agjensie lajmesh mesa duket preken dhe anijet e mallrave

Forcimi i masave parandaluese kundër përhapjes së koronavirusit do të prekë edhe anijet e transportit të mallrave.

"I gjithë ekuipazhi i këtyre anijeve nuk do të lejohet të zbresë dhe të ketë kontakt".
Gjithashtu jane ndaluar edhe levizjet ne rruge tokesore. Mali i Zi per shembull nuk lejon autobusat e nisur nga Shqiperia per ne Itali.
 

Zanzibar

Well-known member
Per transportin e mallrave nuk do kete bllokim as ne rruge detare, as rruge ajrore. Thjesht personelet do jene nen mbikeqyrjen e stafeve te ministrive te shendetesise.
 
Top