A është wordpress-i i përshtatshëm për të ndërtuar një website të thjesht biznesi?

Dhurata

Well-known member
Dëshiroj të ndërtoj faqen e biznesit tim me wordpress. Si mendoni a është wordpress i përshtatshëm?

Faqja ime ka faqen kryesore, faqen e kontaktit, faqen e artikujve dhe SEO të thjesht.
 

rashomon

Well-known member
Nëse vetëm kaq ke ndërmend të përfshish në website, atëherë mjafton. Por nëse në të ardhmen ke ndërmend ta zgjerosh me funksione të tjera apo parashikon që trafiku do të shtohet shumë, atëherë WordPress-i nuk është shumë i përshtashëm.
 

krista

Well-known member
Une e kisha per ca kohe me WordPress po pastaj doja te shtoja shitje online dhe me shpjeguan qe template aktual i WordPressit qe kisha nuk ishte shume i pershtatshem per kete pune, keshtu qe duhej nje website i ri nga e para. Sic thote dhe @rashomon , vetem per kaq sa thua mire eshte WordPressi, por mendo dhe per te ardhmen se cfare parashikon te realizoje website.
 
Top