Anëtarësimi VIP

Udhëzime mbi hapat që ndiqen për t'u bërë anëtar VIP

Forumi Treg është hapësira, ku përveç diskutimeve, mund të postoni oferta dhe promovime për biznesin tuaj. Në këtë forum mund të hapin tema të reja vetëm anëtarët me statusin VIP.

Anëtarësimi me statusin VIP përfitohet kundrejt një pagese vjetore prej 2.400 lekë.

Logohuni për të marrë të dhënat e plota për kryerjen e pagesës, ose regjistrohuni nëse nuk jeni anëtar i forumit.

FREE VIP
Të postosh tema të reja dhe të përgjigjesh në diskutimet e forumit
Të dërgosh mesazhe private te anëtarët e tjerë të forumit
Të bashkangjisësh imazhe apo dokumenta
Të personalizosh profilin
Të personalizosh firmën duke shtuar një link
Të promovosh produkte dhe shërbime
Të kërkosh apo të ofrosh mundësi punësimi
Top